Our Blog

GEEFT TURISME EEN GEZICHT
Routes met profesionele begeleiding door Galicië.


O Barbanza
kom met ons op bezoek naar:
Een conserven fabriek. Een vissers vereniging.  Een graan pastei van St. Jacobsschelpen proeven, De mevrouw Rosalia. Het museum Valle-Inclan. De verschillende artistieke interventies gerealisseerd door de plaatselijke artiesten. Een archeologisch centrum onder begeleiding van een archeoloog. Het grootste duinen park van Galicië onder begeleiding van een Bioloog.

O Ribeiro
We nemen je op bezoek naar:
De meest symbolische Joodse buurt van Galicië. Een zeer oude oven waar Herminia de typische Hebreeuwse zoetigheid klaar maakt. De Casiñas do Riberio (De huisjes van el Ribeiro). een vernieuwend initiatief aan gezet door vrouwen.  De beste wijnen van de Ribeiro proeven in de wijnkelder van Colleteiros Elisa Collarte (voor kinderen appelsider of druivensap).

O Salnes
We stellen je een zeer internationaal bezoek voor door El Salnes.
We bezoeken de Internationale Camping van Piet en Elly, één van de meest originele van Galicië. Het preoven van een Typische Nederlandse appeltaart. We zullen binnen gaan in de route van de watermolens van Meaño onder begeleiding van Bea. Een inwoner van het dorp. We zullen het museum van Da Muller Labrega bezoeken. We zullen een graan huis zien omgebouwd tot zitkamer.

Val miñor – Baixo miño
Ontdek met ons:
Een meester Steensplijter en een schilder kennen die hun eigen atelier thuis hebben opgebouwd. We zullen hun realisme met barokstijl en pop leren kennen. Het klooster van Oia. Het vissers dorp Baiona DE ORIGINELE. De lichtgewicht boot Pinta. De watermolens van Folon en Picón. De grens tussen twee landen door middel van de riviermond van de rivirer Miño. Het park van Santa Tecla en de ruines van het keltische dorp.

De Riveira Sacra
Door middel van creatief turisme onmoeten we:
Luis en Anna een handwerksman en handwerksvrouw toegewijd aan het bewaren van een  bijna ongebruikt beroep, manden vlechtwerk en  traditioneel weven. Bezoek aan het werkhuis en aan het dorpsturime huis. Bezoek aan het handwerkmansdorp Cristosende. Bezoek aan  het klooster San Estevo de Ribas de Sil. Bezoek aan het klooster Santa cristina de Ribas de Sil. De artilleri van El Sil.

Mogelijkheid huren van een begeleider per dag 80€
geschatte prijs per route en persoon  voor groepen van 15 personen vanaf 22€

Alle bezoeken zijn inclusief: transport, leerzame informatie van het bezoek. Gedetailleerde informatie over de route en profesionele begeleiding afkomstig van het turisme.

Met deze routes brengen we de toerist dichterbij de locale bevolking waar ze zullen participeren in de route en zo geven we een extra waarde aan het bezoek en stumuleren wij een houdbaar, bereikbaar en  gemeenschappelijk turisme.

bovendien ook:
*karting*pesoonlijke training en onwikkeling*Lessen Biodans in een dorpshuis*Lessen van natuurlijke cosmetica* lessen invlchtwerk en traditioneel weven* bezoeken aan verlate kleine dropen en plaatsen om te fotografiëren.wandelroutes* enoturisme* routes uitgelegd voor blinden….

Meer informatie en boekingen:
0034-645 916 875
info@ponlecaraalturismo.com
www.ponlecaraalturismo.com